October 15, 2019

In de periode vanaf 14 oktober en t/m 22 november mag ik mijn serie "NOT STIIL-LIFE" in de etalages van de MicroGalerie Leeuwarden exposeren! War een eer! 

In deze serie breng ik  een onverwachte beweging in mijn voorwerp waardoor de statische figuren een andere ervaring geven.. 

De etalages van 5 panden op de Eewal (nu. 84,78, 64 en 56) en Slotmakersstraat 12 vanaf het straat te bekijk...

June 13, 2019

Super blij dat ik de nieuwe team foto's en portretten mocht maken voor de site van het jonge innovatieve bedrijf Reducept.

Reducept is de nieuwe virtual reality training die de behandeling van chronische pijn ondersteunt.

Kijk op www.reducept.com voor meer info over Reducept of kom 25 juni om 17.30 in de Blokhuispoort te Leeuwarden voor een gratis lezing.

Heel veel success Margryt, Louis en de tea...

April 18, 2019

Voor de expositie Week-je-kunst mocht ik een serie portretten maken van alle kunstenaars van Haniahof (Leeuwarden) . Ik ben dankbaar voor het vertrouwen en de vrijheid die ik had in dit process .. 👍🙂

Ik moet zeggen dat het best wel een uitdaging voor mij was. Zo’n serie te maken met niet zomaar ‘gewone’ portretten, maar portretten met een verhaal eronder, portretten gemaakte in een bepaalde artisti...

December 21, 2018

My dear friends and customers ☺️✨

It was a great and busy year for Balanina Photography and all this wouldn't happen without your support and trust in me guys. so big thank to you all! 🙏😄👍

Now it is time to have some relaxed days and recharge to be ready for upcoming opportunities. That's my plan anyway :) 🤩🥳🧘‍♀️🥂 and yours?

Have a very merry Christmas and successful New Year!

P.S. this new...

October 27, 2018

Met dit project wil ik laten zien dat iedereen mooi is.

Mijn laatste model was vrolijke Asha. Zij is geen professioneel fotomodel maar dat zou je niet zeggen als je naar de foto's van haar kijkt - zo zelfverzekerd en fabulous! :-)

Lieve Asha, bedankt voor je tijd! Ik vond het leuk om jou te fotograferen :-)

Alle foto's van project zijn here te zien
 

October 8, 2018

Na elk shoot bij mij vraag ik mijn klanten wat vonden ze van mijn werk, sfeer en eindresultaat. Want wat je ook doet dat moet je goed doen. En een blik van buiten kant naar mijn werk en ervaring van andere is super belangrijk om scherp voor jezelf te blijven. 

Daarom vind ik het fijn om een feedback van mijn klant te krijgen! :-)

Hier is de laatste en dit maakt mij blij! 

September 28, 2018

Hallo lieve mensen,

Misschien hebben jullie het al ontdekt via socials maar ook via mijn blog wil ik graag wat nieuws met jullie delen. :)

- Het FryslanPhoto festival 4 - 28 Oktober 2018, Leeuwarden

Ik doe mee met mijn serie “Dichterbij” en wil jullie graag uitnodigen!

Thema van dit jaar is “Wie ben ik” en de bedoeling is dat we onze identiteit laten zien, iedereen op zijn eigen manier.  Moeilijk m...

February 27, 2018

Hoeraa :) Nieuwe portretten van mijn volgende en weer een hele mooie model Jacoba zijn nu te zien. Ik had veel plezier om                 dit super elegant dame te fotograferen! 

Jacoba, you are Fabulous! Bedankt voor je tijd en gezelligheid :-)

December 10, 2017

Ik had het een beetje druk de laatste tijd daarom publiceer ik nu pas de portretten van mijn derde model van mijn project "50 plus and fabulous!"

Deze fotoshoot had ik met Ingrid Ganzeboom al een maand of zo geleden en nu is het "Time to shine!".

Ingrid is een leuke en energieke mooie dame en het grappige is: we zijn ook nog buren terwijl we dat niet wisten en fietsen/lopen vaak langs :)

Dankzij dit...

October 18, 2017

Mijn tweede model voor project '50 plus and fabulous!' was Ingrid de Graaf.

En als ik het kort wil beschrijven - Ingrid is voor mij de bevestiging dat dit project door moet gaan en dat ik het leuk vind om dit project te doen.

Ingrid is zo’n positief en energiek mens, zij straalt dit uit vanaf de eerst seconde van onze ontmoeting. En meer dan dat is zij ook een hele inspirerende vrouw. Toen i...

Please reload

Search By Tags
Please reload

Recent Posts

October 15, 2019

June 13, 2019

December 21, 2018

September 28, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon