top of page

50 plus and fabulous! - Ingrid

Mijn tweede model voor project '50 plus and fabulous!' was Ingrid de Graaf.

En als ik het kort wil beschrijven - Ingrid is voor mij de bevestiging dat dit project door moet gaan en dat ik het leuk vind om dit project te doen.

Ingrid is zo’n positief en energiek mens, zij straalt dit uit vanaf de eerst seconde van onze ontmoeting. En meer dan dat is zij ook een hele inspirerende vrouw. Toen ik ervan hoorde dat zij al een aantal jaren vrijwilligerswerk in Kenia (!) doet was ik echt onder de indruk. Super! Wat een voorbeeld voor mijzelf dacht ik toen :-)

Ik vond het super leuk en gezellig samen met Ingrid te werken. En kijk eens naar het eind resultaat!

Ingrid - jij bent Fabulous!

Bedankt voor je tijd en vertrouwen! xx

Alle foto's van project te bekijken kan hier - 50 PLUS AND FABULOUS!

Groeten,

Natalia :-)

Recent Posts

See All

Self

bottom of page