top of page

Self

Hi,


Het is alweer tijd voor een selfportret. Alweer? zeg je dan..

Nou ja waarom ook niet? Gewoon omdat het kan! En de reden is niet 'to show off', hoewel het hele idee van social media is to show off, right?


Maar in eerste instantie fotografeer ik mijzelf om het fotograferen, nieuwe dingen uitproberen, en ook niet schuldig voelen dat het duurt te lang want model is al moe enzovoort.
Als ik een idee heb en wil het nu meteen proberen dan heb ik er altijd mijzelf. Ik hoef dan geen afspraak te maken en iets specifics voorbereiden. Ik kom gewoon in mijn studio en drink eerst een bakkie koffie. Dan blader ik wat hier en daar eerder opgeslagen beelden die mij inspireren. En dan begint het all the magic :)


Soms komt er iets heel leuks uit en soms helemaal niets. Dat kan ook frustrerend zijn maar dan iets minder omdat je jezelf niets beloofd en was gewoon even aan het prutsen.


Voor een fotograaf is het belangrijkste (in mijn mening dan) om te blijven schieten, beelden maken, in beweging blijven, inspiratie opzoeken en ideen realiseren. Dan groei het vanzelf naar iets nog mooier..
Recent Posts

See All

Comments


bottom of page