Hello there!
On this page you can see all comments from my friends and clients about my work. You are very welcome to leave your own opinion in a form below. It will apeare on this page after moderator check.
Thank you!

Your details were sent successfully!

TESTIMONIALS

Toen ik voor een fotoshoot bij Natalia terecht kwam, was dit best een beetje spannend. Maar ze stelde me gelijk op m’n gemak en de foto’s werden spontaan en leuk gemaakt!

 

Bedankt Natalia, het zijn hele mooie foto’s geworden, ik ben er erg blij mee!

Aaltje

28 november 2020

Wij hebben bij Natalia een gezinsfotoshoot gedaan. Met 7 personen. We zijn erg gastvrij ontvangen. De sfeer was erg ontspannen en ze heeft ons erg mooi op de foto gezet.
 

We zijn enorm blij met het resultaat! 
Zeker een aanrader. Natalia luistert goed, let op details en laat al tijdens de shoot het resultaat zien. Je gaat dus altijd tevreden naar huis.

Andrea

22 september 2018

             

 

            Wij zijn ontzettend blij met het resultaat! Het was een heerlijk ontspannen sfeer tijdens

            de shoot waardoor wij ons volledig op ons gemak voelden. Een echte aanrader!!

21 july 2018

Wat zijn we blij met de foto's! Vooraf hebben we even besproken wat voor soort foto's we mooi vonden. Natalia luistert goed naar wat je wensen zijn en komt zelf met leuke ideeën. Tijdens de shoot in haar studio wist ze in korte tijd ons alle vijf (!) op verschillende manieren vast te leggen.

 

Naast het feit dat ze een goede fotograaf is, let Natalia op details, is flexibel en denkt mee, met als resultaat prachtige foto's! Bedankt Natalia voor de gezellige ochtend en de mooie foto's!

Leonie van der Gun

6 april 2018, Leeuwarden

 

 

 

          Een hele leuke ochtend in de studio van Natalia gehad, met prachtige foto's als resultaat!

Ans Buursma

Leeuwarden

 

       

          Een hele fijne familie fotoshoot gehad. Ontspannen sfeer, met prachtig resultaat. Aanrader.

15 November 2017

We zijn fantastisch begeleid door Natalia zowel ter voorbereiding op de shoot als tijdens de fotoshoot in de Groene Ster. 
Ze begreep meteen wat we voor ogen hadden. Een hele leuke en ontspannen ervaring en wat zijn we blij met het eindresultaat! 
Bedankt en we komen zeker terug.

Familie Bos

6 october 2017

 

Meestal sta ik heel onnatuurlijk en gespannen op foto’s, het leek me leuk om eens een “mooie” foto van mezelf te zien.

 

Natalia is heel relaxed en weet het natuurlijke van iemand vast te leggen.

Ik zeg: missie geslaagd, heel blij met mijn “mooie” foto’s!

Liesbeth Selva

18.05.2016

 

Ik heb Natalia een aantal keer gevraagd om een fotoreportage te maken van bijeenkomsten en evenementen van Stichting De Leeuwarder Uitdaging. 

 

Wat meteen opvalt is dat ze flexibel is. Ze begrijpt wat de klant wil, en in staat om onopvallend prachtige ongedwongen en spontane foto’s te maken. Bovendien weet ze, door het resultaat van haar fotoreportages, je steeds weer even terug te brengen in de sfeer van het evenement. Een aanrader!

Roos van der Meer

20.01.2016

 

De samenwerking met Natalia heb ik zeer prettig ervaren.  

 

Zij is klantgericht en vraagt goed door wat je wilt. Bij het maken van de foto's kan zij op een natuurlijke manier je op je gemak stellen en geeft zij goede aanwijzingen. Daarbij gaat zij voor kwaliteit en dat zie je aan de foto's.

Kortom, ik ben heel tevreden!

1/1

Please reload