top of page

Waarom doe ik dit


Sinds een paar dagen zit mijn mailbox helemaal vol met berichten en vragen over mijn project "50 plus and fabulous". Mensen willen meedoen maar ook willen ze weten: waarom doe ik dit? Wat wil ik met dit project?

En dat zijn goede vragen om te beantwoorden!

Sinds 2011 ben ik druk bezig met fotografie. Wat begon als hobby is stapje voor stapje mijn beroep geworden. En ook grote uitdaging. :)

Ik leer mijzelf nieuwe dingen door inspiratie te krijgen van andere fotografen en daarna nieuwe ideeën te proberen in de praktijk.

Ik denk dat ik mezelf een portretfotograaf kan noemen want mensen fotograferen is mijn favoriete genre.

Met dit project wil ik in eerste instantie mijzelf verder ontwikkelen. Voor mij is elk mens en elk portret een nieuwe uitdaging, maar wel een hele leuke uitdaging!!

Ik vind dat de dames van boven de 50 veel te weinig worden gefotografeerd. Vaak hoor ik nog dat mensen zeggen “ik durf het niet" of “ik sta vreselijk op de foto”.

Hier ben ik het helemaal niet mee eens! Ik vind dat iedereen mooi is en mooi op de foto kan staan, ongeacht welke leeftijd!!

Dit wil ik graag laten zien in mijn project.

Ik weet nu nog niet welke "vorm" dit allemaal krijgt - wordt het een fotogalerij op mijn site en/of Facebook, een boekwerk of misschien toch een mooie expositie....

In ieder geval - I just love the whole process!

Recent Posts

See All

Self

bottom of page